Record Details

Обґрунтування фізичного зв'язку сейсмічного процесу, що розвивається, з аномальними змінами магнітного і електричного полів у верхній атмосфері землі

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Обґрунтування фізичного зв'язку сейсмічного процесу, що розвивається, з аномальними змінами магнітного і електричного полів у верхній атмосфері землі
 
Creator Ганношин, В. П.
Чичилюк, С. Б.
Gannoshin, V.
Tсhytсhyluk, S.
 
Description To effectively use the effects of abnormal changes in the electric and magnetic fields in the upper atmosphere as heralds of the forthcoming earthquake, one has to know the physical characters of the above abnormality’s origin and manifestation which are insufficiently studied for the time being. The paper covers the substantiation of the physical bond of the developing seismic process with abnormal changes in the magnetic and electric fields in the Earth’s upper atmosphere.
Для ефективного використання ефекту аномальної зміни електричного і магнітного полів у верхній атмосфері, як передвісник майбутнього землетрусу, необхідно знати фізичні особливості зародження і прояву даних аномалій, які до сьогодення моменту часу вивчені в недостатньому ступені. У статті приводиться обґрунтування фізичного зв'язку сейсмічного процесу, що розвивається, з аномальними змінами магнітного і електричного полів у верхній атмосфері Землі.
 
Date 2014-08-11T11:28:09Z
2014-08-11T11:28:09Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Ганношин В. П. Обґрунтування фізичного зв'язку сейсмічного процесу, що розвивається, з аномальними змінами магнітного і електричного полів у верхній атмосфері землі / В. П. Ганношин, С. Б. Чичилюк // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 1. – С. 464–478.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/377
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет