Record Details

Напрямки наукових досліджень з використання цикорію та продуктів на його основі з профілактичною й лікувальною метою

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Напрямки наукових досліджень з використання цикорію та продуктів на його основі з профілактичною й лікувальною метою
 
Creator Стельмах, В. М.
Бурлака, В. А.
Stel’makh, V.
Burlaka, V.
 
Description The scientific research analysis of pharmaceutical peculiarities of chicory studying and clinical research of medicinal preparations based on chicory has been carried out. The main trends to chicory’s further research as a result have been established in order to develop healthy, preventive consumer daily for people under stress, living in contaminated territories and using ecologically polluted foodstaff.
Проведено аналіз наукових досліджень з вивчення фармакологічних властивостей цикорію та клінічних досліджень медичних препаратів на його основі. На базі аналізу обґрунтовано подальші напрямки досліджень цикорію з метою розробки лікувальних і профілактичних продуктів масового щоденного споживання для населення, що перебуває в постійних стресах, проживає на забруднених територіяx і часто споживає екологічно забруднені продукти харчування та питну воду.
 
Date 2014-06-19T09:57:37Z
2014-06-19T09:57:37Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Стельмах В. М. Напрямки наукових досліджень з використання цикорію та продуктів на його основі з профілактичною й лікувальною метою / В. М. Стельмах , В. А. Бурлака // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 2. – С. 65–72.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/63
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет