Record Details

Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, яка вирощена у приватному господарстві та на комплексі

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, яка вирощена у приватному господарстві та на комплексі
 
Creator Довгій, Ю. Ю.
Котелевич, В. А.
Лігоміна, І. П.
Бурківська, Д. А.
Dovgy, Y.
Kothelevych, V.
Lihomina, I.
Burkivska, D.
 
Description The article gives the result of comparative analysis of the quality and safety of slaughter of poultry raised in the private household and farm enterprise. The integrated veterinary and sanitary expertise covered an examination and anatomical dressing of carcasses, organoleptic and biochemical indices of flesh, bacteriological tests and tracing of antibiotics. The research results obtained prove that meat of the chicken raised in private household considerably exceeds the meat of chicken grown of farm enterprise as to its quality and safety.
Наведено результати порівняльного аналізу якості й безпеки продуктів забою птиці, вирощеної в приватному господарстві та на комплексі, що реалізуються на Житньому ринку м. Житомир. Було проведено комплексну ветсанекспертизу, яка включала: огляд та анатомічний розділ тушок, органолептичні і біохімічні показники м'яса, бактеріологічні дослідження та визначення антибіотиків. За результатами досліджень м'ясо курей з приватного сектора значно перевищує за якістю та безпекою м'ясо птиці з комплексу.
 
Date 2014-08-18T11:19:00Z
2014-08-18T11:19:00Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, яка вирощена у приватному господарстві та на комплексі / Ю. Ю. Довгій, В. А. Котелевич, І. П. Лігоміна, Д. А. Бурківська // Вісник ЖНАЕУ. – 2013. – № 2, т. 1. – С. 148–153.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/506
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет