- » Класифікаційна характеристика та конструктивні параметри перколяційно-фрактальних датчиків
- » Обґрунтування режимів роботи біоенергетичної установки
- » Імпульсно-стимульоване вимушене комбінаційне розсіювання (іс-ВКР)
- » Оптимізація напрямів кооперування в галузі молочного скотарства
- » Характеристика основних рис і особливостей англосаксонської системи права
- » Верховенство права – основоположний принцип правової системи демократичного суспільства
- » Історія та розвиток концепції держави і права: його функціонування
- » Парламентсько-президентська форма правління в Україні
- » Наукові підходи до типології держав
- » Проблеми кодифікації нормативно-правових актів на сучасному етапі
- » Економічні наслідки впливу продовольчих органічних відходів на природні ресурси світу
- » Социальные аспекты развития органического производства
- » К вопросу о развитии органического производства на юге Сибири
- » Методы организации кампании по продвижению функциональных продуктов питания
- » От заявки к органик-маркировке на примере директив ЕС
- » Ценовая эластичность спроса на органические товары
- » Особливості поширення рослин роду борщівник (Heracleum Sosnovskyi Manden) на території...
- » Принцип субсидіарності як підстава діяльності органів місцевого самоврядування Польщі...
- » Роль органічного виробництва у реалізації концепції сталого виробництва харчової продукції
- » Место курса «Основы органического земледелия» в диверсификации подготовки будущих...
- » Адміністративна відповідальність у сфері охорони навколишнього природного середовища
- » Энерго и ресурсосберегающая культура для агроклиматических условий Брянской области РФ
- » Поняття правової аргументації та її застосування у сфері правотворчості
- » Правовий режим природних об’єктів та їх ресурсів
- » Выращивание картофеля по экологизированной технологии и аминокислотный состав клубней в...