- » Звіт про науково-дослідну роботу "Методика використання інформаційно-цифрових...
- » Енергоефективність у професійній підготовці майбутніх фахівців будівельного профілю
- » Особливості застосування особистісного підходу в допрофесійній підготовці вихованців...
- » Психологічні передумови розвитку самооцінки особистісних якостей у сучасного фахівця.
- » Дидактичні підходи до відбору і структурування змісту професійно-технічної освіти
- » Психолого-педагогічні засади формування особистості у позашкільному навчальному закладі
- » Австралійські та Українські підходи до полікультурної освіти майбутніх учителів
- » Гуманізація неперервної професійно-художньої освіти
- » Теоретичні і методичні засади професійного навчання у закладах профтехосвіти художнього...
- » Основні тенденції організаційного розвитку освітніх організацій традиційного та...
- » The development of theory and methods of using cloud-based information and...
- » Насіннєва продуктивність ріпаку озимого залежно від удобрення та строку посіву в умовах...
- » Формування продуктивності нових сортів сої в умовах Лісостепу
- » Інформаційно-комунікаційні технології в шкільній бібліотеці
- » До проблеми безпечного інформаційно-цифрового навчального середовища: досвід Нідерландів
- » Теоретико-прикладні аспекти діяльності суб’єктів освітнього процесу: збірник наукових...
- » Патоморфологічні зміни підшлункової залози за гострого панкреатиту у собак
- » The struggle against unemployment: the Volyn historical experience in the nep period
- » Сучасні підходи до оцінювання навчальних досягнень учнів ліцеїв: лінгводидактичний аспект
- » Оптимізація способів сівби у посівах фенхелю звичайного як нішевої культури
- » Комунікативна поведінка учнівської молоді в сучасному медіапросторі
- » Yield of bean (phaseolus vulgaris) depending on variety and fertilization
- » Картина світу та її формування у дошкільників засобами живопису
- » Збірник завдань у форматі PISA для розвитку читацької грамотності учнів. Частина 1
- » Збірник завдань у форматі PISA для розвитку читацької грамотності учнів. Частина 3