Zhytomyr State University Library
- » Антибактеріальні властивості меду до антибіотикостійких ізолятів Staphylococcus aureus
- » Форми хвороби Марека, що уражають нервову систему
- » Дослідження мікробіологічних показників хліба при нанесенні їстівні харчової плівки
- » Ґрунтові гриби-антагоністи фітопатогенних грибів
- » Dynamics of changes of the number of lactobacilli and bifidobacteria in the gut of mice...
- » Adhesive properties of probiotic strains of lactobacilli in vitro on the models of...
- » Методичні матеріали до курсу «Психологія емпатії»
- » Методичні рекомендації для студентів спеціальності «Психологія»
- » Пушкинская парадигма в психологии творчества
- » Психологічне дослідження творчих перцептивних процесів на різних вікових рівнях.
- » Організація творчого сприймання на різних вікових рівнях: методичні рекомендації.
- » Особливості формування кореневої маси
валеріани лікарської в умовах Полісся України
- » Технологія підготовки майбутніх учителів до гуманітаризації математичної освіти учнів...
- » Паркові узлісся як екотон біоценозу
- » Міжмовна синтагматика дієслів у проекції на предикативно-адвербіальну реченнєву
модель...
- » Мовні засоби ритмізації слоганів німецькомовної комерційної реклами
- » Творчість Тараса Шевченка в інтертекстуальному дискурсі поетів-
вісімдесятників
- » Военная поэзия в начале ХХ века в литературе Великобритании и Азербайджана
- » Лексичний обсяг дієприкметника сучасної турецької мови
- » Відтворення експресивності лексичних одиниць при перекладі текстів
політичного дискурсу
- » Семантичні поля лексем рід, народ, нація, мова у сприйманні
студентів нефілологічного...
- » Особливості біохімічних показників крові у хворих панкреатитом Ратнівського району
- » Конституційні фактори особистості в когнітивній діяльності осіб юнацького віку
- » Структурно-функціональна організація дихального центру
- » Негативний вплив тютюнопаління на організм підлітків