Передумови розробки стратегії конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Zhytomyr State University Library
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/42188/
|
|
Title |
Передумови розробки стратегії конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу
|
|
Creator |
Павлова, С. І.
Гуцало, С. О. |
|
Subject |
HB Економічна теорія
|
|
Date |
2024
|
|
Type |
Доповідь на конференції або симпозіумі
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
ukraine |
|
Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/42188/1/1.pdf
Павлова, С. І., Гуцало, С. О. (2024) Передумови розробки стратегії конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. In: II Міжнародна науково-практична конференція «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», 26-27 листопада 2024 р., Харків. |
|