Record Details

Вплив борошна з макухи рижію та гірчиці на якість макаронних виробів

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/41529/
 
Title Вплив борошна з макухи рижію та гірчиці на якість макаронних виробів
 
Creator Рахметов, Д. Б.
Костецька, К. В.
Ковтун-Водяницька, С. М.
Рахметова, С. О.
Грищук, Р. С.
 
Subject L Освіта (Загальне)
 
Date 2024
 
Type Доповідь на конференції або симпозіумі
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/41529/1/43.pdf
Рахметов, Д. Б., Костецька, К. В., Ковтун-Водяницька, С. М., Рахметова, С. О., Грищук, Р. С. (2024) Вплив борошна з макухи рижію та гірчиці на якість макаронних виробів. In: XV Всеукраїнська науково-практична конференція «Біологічні дослідження – 2024», 8-9 жовтня 2024 р., Житомир.