Вплив борошна з макухи рижію та гірчиці на якість макаронних виробів
Zhytomyr State University Library
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/41529/
|
|
Title |
Вплив борошна з макухи рижію та гірчиці на якість макаронних виробів
|
|
Creator |
Рахметов, Д. Б.
Костецька, К. В. Ковтун-Водяницька, С. М. Рахметова, С. О. Грищук, Р. С. |
|
Subject |
L Освіта (Загальне)
|
|
Date |
2024
|
|
Type |
Доповідь на конференції або симпозіумі
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
ukraine |
|
Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/41529/1/43.pdf
Рахметов, Д. Б., Костецька, К. В., Ковтун-Водяницька, С. М., Рахметова, С. О., Грищук, Р. С. (2024) Вплив борошна з макухи рижію та гірчиці на якість макаронних виробів. In: XV Всеукраїнська науково-практична конференція «Біологічні дослідження – 2024», 8-9 жовтня 2024 р., Житомир. |
|