Record Details

Лінійна алгебра та аналітична геометрія в прикладах та задачах: навчально-методичний посібник для здобувачів закладів вищої освіти спеціальності 014 «Середня освіта» предметної спеціальності 014.04 «Середня освіта (Математика)»

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/41029/
 
Title Лінійна алгебра та аналітична геометрія в прикладах та задачах: навчально-методичний посібник для здобувачів закладів вищої освіти спеціальності 014 «Середня освіта» предметної спеціальності 014.04 «Середня освіта (Математика)»
 
Creator Франовський, А. Ц.
Постова, С. А.
Андрощук, М. В.
 
Subject Алгебра
 
Description Навчально-методичний посібник призначений для використання здобувачами закладів вищої освіти під керівництвом викладача на лекціях та практичних заняттях. Видання містить вказівки до вивчення основних розділів, винесених навчальним планом на самостійну роботу, а також відомі та оригінальні задачі для самостійного розв’язування. Викладений матеріал відповідає діючій програмі Житомирського державного університету імені Івана Франка з для спеціальності 014 «Середня освіта» предметної спеціальності 014.04 «Середня освіта (Математика)».
 
Publisher Вид-во ЖДУ ім. І. Франка
 
Date 2024-08-30
 
Type Книга
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/41029/1/ilovepdf_merged%20%282%29.pdf
Франовський, А. Ц., Постова, С. А., Андрощук, М. В. (2024) Лінійна алгебра та аналітична геометрія в прикладах та задачах: навчально-методичний посібник для здобувачів закладів вищої освіти спеціальності 014 «Середня освіта» предметної спеціальності 014.04 «Середня освіта (Математика)». Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, Житомир.