Приготування кондитерських виробів: збірник рецептур
Електронна бібліотека НАПН України
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
https://lib.iitta.gov.ua/id/eprint/742386/
https://ivet.edu.ua/dovidkova-naukova-produkcziya/ |
|
Title |
Приготування кондитерських виробів: збірник рецептур
Preparation of confectionery products: a collection of recipes |
|
Creator |
Гайдук, О.В.
Герлянд, Т.М. Дрозіч, Ірина Кулалаєва, Наталя Валеріївна Романова, Г.М. |
|
Subject |
66 Chemical technology. Chemical and related industries
|
|
Description |
У збірнику рецептур, який є доповненням до підручника «Сучасні технології кондитерського виробництва», наведено рецептури та способи приготування кондитерських виробів. До нього увійшли матеріали, що містять технології приготування оздоблю вальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських і булочних виробів, а також приклади їхнього художнього оформлення. Видання призначене для використання у закладах професійної (професійно-технічної) освіти, що здійснюють підготовку майбутніх кваліфікованих робітників сфери харчової промисловості та ресторанного господарства. The collection of recipes, which is a supplement to the textbook "Modern Confectionery Production Technologies", contains recipes and methods of preparing confectionery products. It includes materials containing technologies for the preparation of decorative semi-finished products for flour confectionery and bakery products, as well as examples of their artistic design. The publication is intended for use in professional institutions (vocational and technical) education, training future qualified workers in the food industry and restaurant industry. |
|
Publisher |
ІПТО НАПН України
|
|
Date |
2021
|
|
Type |
Book
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
|
|
Identifier |
https://lib.iitta.gov.ua/id/eprint/742386/1/Zbirka_receptiv_2021.pdf
Гайдук, О.В. (orcid.org/0000-0002-2290-6669 <http://orcid.org/0000-0002-2290-6669>), Герлянд, Т.М. (orcid.org/0000-0002-7991-0431 <http://orcid.org/0000-0002-7991-0431>), Дрозіч, Ірина (orcid.org/0000-0002-8881-9314 <http://orcid.org/0000-0002-8881-9314>), Кулалаєва, Наталя Валеріївна (orcid.org/0000-0002-8613-1495 <http://orcid.org/0000-0002-8613-1495>) and Романова, Г.М. (orcid.org/0000-0002-2388-6997 <http://orcid.org/0000-0002-2388-6997>) (2021) Preparation of confectionery products: a collection of recipes . ІПТО НАПН України, м. Київ, Україна. |
|