Гастрономічні особливості Японії
Zhytomyr State University Library
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/40497/
|
|
Title |
Гастрономічні особливості Японії
|
|
Creator |
Яремова, З. І.
Нестерчук, І. К. Тарасова, В.В. |
|
Subject |
Q Наука (Загальне)
|
|
Publisher |
Житомирський державний університет імені Івана Франка
|
|
Date |
2024
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
ukraine |
|
Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/40497/1/%D0%97%D0%B1%D1%96%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%B9%20%283%29.pdf
Яремова, З. І., Нестерчук, І. К., Тарасова, В.В. (2024) Гастрономічні особливості Японії. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес. с. 13-15. |
|