Record Details

Гастрономічні особливості Японії

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/40497/
 
Title Гастрономічні особливості Японії
 
Creator Яремова, З. І.
Нестерчук, І. К.
Тарасова, В.В.
 
Subject Q Наука (Загальне)
 
Publisher Житомирський державний університет імені Івана Франка
 
Date 2024
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/40497/1/%D0%97%D0%B1%D1%96%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%B9%20%283%29.pdf
Яремова, З. І., Нестерчук, І. К., Тарасова, В.В. (2024) Гастрономічні особливості Японії. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес. с. 13-15.