УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Zhytomyr State University Library
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/37592/
|
|
Title |
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» |
|
Creator |
Фостолович, В. А.
Боцян, Т. В. |
|
Subject |
H Соціальні науки (Загальне)
|
|
Description |
Управління якістю: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Укладачі: Валентина Фостолович, Тетяна Боцян. Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І.Франка, 2022. 62 с.
|
|
Date |
2022
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
ukraine |
|
Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/37592/1/Metodychka_%D0%A3%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D1%96%D0%BD%D0%BD%D1%8F%20%D1%8F%D0%BA%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8E%20%D0%93%D0%A0%D0%A1.pdf
Фостолович, В. А., Боцян, Т. В. (2022) УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Навчальний матеріал] |
|