Record Details

УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/37592/
 
Title УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування»
спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
 
Creator Фостолович, В. А.
Боцян, Т. В.
 
Subject H Соціальні науки (Загальне)
 
Description Управління якістю: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Укладачі: Валентина Фостолович, Тетяна Боцян.  Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І.Франка, 2022. 62 с.
 
Date 2022
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/37592/1/Metodychka_%D0%A3%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D1%96%D0%BD%D0%BD%D1%8F%20%D1%8F%D0%BA%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8E%20%D0%93%D0%A0%D0%A1.pdf
Фостолович, В. А., Боцян, Т. В. (2022) УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: методичні рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Навчальний матеріал]