Record Details

Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/37520/
 
Title Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
 
Creator Павлова, С. І.
Боцян, Т. В.
Фостолович, В. А.
 
Subject H Соціальні науки (Загальне)
 
Description Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». / Укладачі: С. Павлова, Т. Боцян, В. Фостолович. – Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І.Франка.
– 2023.
 
Date 2023
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/37520/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%20%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%20%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%87.%20%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%87%D0%BD%D0%B0%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B8_%D0%93%D0%A0%D0%A1.pdf
Павлова, С. І., Боцян, Т. В., Фостолович, В. А. (2023) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Навчальний матеріал]