Record Details

Інструктивно-методичні матеріали до організації самостійної та індивідуальної роботи вибіркової освітньої компоненти практикум з мовної комунікацї (німецька мова)

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/36921/
 
Title Інструктивно-методичні матеріали до організації самостійної та індивідуальної роботи вибіркової освітньої компоненти практикум з мовної комунікацї (німецька мова)
 
Creator Ліпісовецька, О. М.
Борова, Л. О.
Мальченко, М. С.
 
Subject PD Німецькі мови
 
Description Інструктивно-методичні матеріали до організації самостійної та індивідуальної роботи вибіркової освітньої компоненти «Практикум з мовної комунікації (німецька мова)» / Укладачі: О. М. Ліпісовецька, М. С. Мальченко, Л. О. Борова. Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2023. 96с.
Інструктивно-методичні матеріали до організації самостійної та індивідуальної роботи вибіркової освітньої компоненти «Практикум з мовної комунікації (німецька мова)» укладено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта, спеціалізації 014.021 Середня освіта (Англійська мова і література) денної форми навчання.
 
Publisher Житомирський державний університет імені Івана Франка
 
Date 2023-05-26
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/36921/1/ybvk9dip.pdf
Ліпісовецька, О. М., Борова, Л. О., Мальченко, М. С. (2023) Інструктивно-методичні матеріали до організації самостійної та індивідуальної роботи вибіркової освітньої компоненти практикум з мовної комунікацї (німецька мова). [Навчальний матеріал]