Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Zhytomyr State University Library
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/35967/
|
|
Title |
Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
|
|
Creator |
Боцян, Т. В.
Павлова, С. І. Фостолович, В. А. Іваненко, В. О. |
|
Subject |
L Освіта (Загальне)
|
|
Publisher |
Житомирський державний університет імені Івана Франка
|
|
Date |
2023
|
|
Type |
Інший
NonPeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
ukraine |
|
Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/35967/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0_%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%96%D1%84%D1%96%D0%BA%D0%B0%D1%86_%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0_241_%D0%93%D0%A0%D0%A1_2023.pdf
Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Фостолович, В. А., Іваненко, В. О. (2023) Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Житомирський державний університет імені Івана Франка. |
|