Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з із обов’язкової освітньої компоненти ”Харчова хімія”: навчально-методичний посібник для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Zhytomyr State University Library
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/35895/
|
|
Title |
Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з із обов’язкової освітньої компоненти ”Харчова хімія”: навчально-методичний посібник для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
|
|
Creator |
Денисюк, Р. О.
Євдоченко, О. С. Писаренко, С. В. |
|
Subject |
HF Commerce
LB2300 Higher Education QD Chemistry TP Chemical technology |
|
Description |
В інструктивно-методичних матеріалах до лабораторних занять приводяться інструкції до виконання лабораторних робіт відповідно до програм з освітньої компоненти харчова хімія для здобувачів вищої освіти спеціальностей сфери обслуговування. Підготовлено вказівки до виконання лабораторних робіт, завдання для самопідготовки та індивідуальні завдання. Розроблено форми для запису результатів експериментальних досліджень для кожної роботи.
|
|
Publisher |
ЖДУ
|
|
Date |
2022
|
|
Type |
Teaching Resource
NonPeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
ukraine |
|
Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/35895/1/%D0%9C%D0%95%D0%A2%D0%9E%D0%94%D0%98%D0%A7%D0%9A%D0%90_%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B0%20%D1%85%D1%96%D0%BC%D1%96%D1%8F%202023.pdf
Денисюк, Р. О. and Євдоченко, О. С. and Писаренко, С. В. (2022) Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з із обов’язкової освітньої компоненти ”Харчова хімія”: навчально-методичний посібник для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. [Teaching Resource] |
|