Record Details

Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з із обов’язкової освітньої компоненти ”Харчова хімія”: навчально-методичний посібник для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/35895/
 
Title Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з із обов’язкової освітньої компоненти ”Харчова хімія”: навчально-методичний посібник для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
 
Creator Денисюк, Р. О.
Євдоченко, О. С.
Писаренко, С. В.
 
Subject HF Commerce
LB2300 Higher Education
QD Chemistry
TP Chemical technology
 
Description В інструктивно-методичних матеріалах до лабораторних занять приводяться інструкції до виконання лабораторних робіт відповідно до програм з освітньої компоненти харчова хімія для здобувачів вищої освіти спеціальностей сфери обслуговування. Підготовлено вказівки до виконання лабораторних робіт, завдання для самопідготовки та індивідуальні завдання. Розроблено форми для запису результатів експериментальних досліджень для кожної роботи.
 
Publisher ЖДУ
 
Date 2022
 
Type Teaching Resource
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/35895/1/%D0%9C%D0%95%D0%A2%D0%9E%D0%94%D0%98%D0%A7%D0%9A%D0%90_%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B0%20%D1%85%D1%96%D0%BC%D1%96%D1%8F%202023.pdf
Денисюк, Р. О. and Євдоченко, О. С. and Писаренко, С. В. (2022) Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з із обов’язкової освітньої компоненти ”Харчова хімія”: навчально-методичний посібник для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. [Teaching Resource]