Record Details

Етнодизайн: теорія та практика в сучасному освітньому просторі

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/34743/
 
Title Етнодизайн: теорія та практика в сучасному освітньому просторі
 
Creator Колесник, Н. Є.
 
Subject NB Sculpture
NC Drawing Design Illustration
ND Painting
NK Decorative arts. Applied arts. Decoration and ornament
 
Description У збірнику наукових праць представлено матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Етнодизайн: теорія та практика в сучасному освітньому просторі» (16-17 лютого 2022 року). Тематика статей – аналіз проблеми мистецтва як засобу гармонійного розвитку та соціалізації особистості; аналіз проблеми формування загальних, спеціальних (фахових, предметних) компетентностей майбутніх учителів у контексті ідей Нової української школи; український національний дизайн: історія, теорія, практика в регіонах; динаміка розвитку дизайн-освіти: традиції та інновації. У збірнику наукових праць «Етнодизайн: теорія та практика в сучасному освітньому просторі» запропоновано формування ключових компетентностей у дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в сучасних умовах освіти; розкрито психолого-педагогічні та соціальні аспекти професійної підготовки фахівців: культурологічний аспект. Авторами наукових праць виявлено сучасні технології в інтеграційному освітньому просторі..
Збірник наукових праць може бути корисним для широкого кола читачів, зокрема для дизайнерів, студентів закладів вищої освіти і коледжів, котрі навчаються за відповідними напрямами підготовки, а також для науковців, докторантів, аспірантів та тих, хто досліджує проблематику етнодизайну. Збірник адресований науковцям, магістрам освіти, педагогам-практикам, фахівцям у галузі професійної та мистецької освіти, майбутнім учителям початкових класів та вихователям закладів дошкільної освіти, методистам дошкільної та початкової ланки освіти.
 
Publisher ФОП 505
 
Date 2022
 
Type Other
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/34743/1/%D0%B7%D0%B1%D1%96%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA%20%D0%95%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%B9%D0%BD%202022.pdf
Колесник, Н. Є. (2022) Етнодизайн: теорія та практика в сучасному освітньому просторі. ФОП 505, Житомир.