Record Details

Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/34721/
 
Title Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
 
Creator Боцян, Т. В.
Павлова, С. І.
Іваненко, В. О.
Дєнічева, О.В.
Фостолович, В. А.
 
Subject H Social Sciences (General)
 
Publisher ЖДУ ім. І. Франка
 
Date 2022
 
Type Other
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/34721/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0%20%D0%9A%D0%9A%D0%95%20%D0%93%D0%A0%D0%A1%202022.pdf
Боцян, Т. В. and Павлова, С. І. and Іваненко, В. О. and Дєнічева, О.В. and Фостолович, В. А. (2022) Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка.