Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Zhytomyr State University Library
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/34721/
|
|
Title |
Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
|
|
Creator |
Боцян, Т. В.
Павлова, С. І. Іваненко, В. О. Дєнічева, О.В. Фостолович, В. А. |
|
Subject |
H Social Sciences (General)
|
|
Publisher |
ЖДУ ім. І. Франка
|
|
Date |
2022
|
|
Type |
Other
NonPeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
ukraine |
|
Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/34721/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0%20%D0%9A%D0%9A%D0%95%20%D0%93%D0%A0%D0%A1%202022.pdf
Боцян, Т. В. and Павлова, С. І. and Іваненко, В. О. and Дєнічева, О.В. and Фостолович, В. А. (2022) Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка. |
|