Record Details

Використання системи символьного числення «Mathematica» при проходженні навчальної практики з теоретичної фізики

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/34468/
 
Title Використання системи символьного числення «Mathematica»
при проходженні навчальної практики з теоретичної фізики
 
Creator Грищук, А. М.
Корнійчук, П. П.
 
Subject LB2300 Higher Education
QC Physics
 
Description Навчально-методичний посібник складається з трьох частин. В першій частині обговорюються загальна проблематика «Навчальна та науково-дослідна практика на кафедрах університету», надаються методичні рекомендації для проведення практики, опису теоретичної частини практики, постановки та розв’язку задачі, оформленню звітної документації.
В другій частині приділена особлива увага наглядності описаних методик розв’язку задач теоретичної фізики за допомогою програми символьного числення Mathematica 8-12. Наведено приклади використання основних функцій, які значно полегшують розуміння багатьох абстрактних понять складної комп’ютерної системи. Розв’язки всіх приведених прикладів отримані безпосередньо в системі Mathematica 8-12.
В третій частині містяться контрольні завдання та можливі завдання з навчальної практики теоретичної фізики, які може вибрати здобувач для використання в процесі проходження практики.
 
Publisher Житомирський державний університет
 
Date 2022-06-26
 
Type Teaching Resource
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/34468/1/hmfhpv3e.pdf
Грищук, А. М. and Корнійчук, П. П. (2022) Використання системи символьного числення «Mathematica» при проходженні навчальної практики з теоретичної фізики. [Teaching Resource]