Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з Організації ресторанного господарства / Організації готельного господарства здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Zhytomyr State University Library
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/34134/
|
|
Title |
Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з Організації ресторанного господарства / Організації готельного господарства здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа |
|
Creator |
Павлова, С. І.
|
|
Subject |
H Social Sciences (General)
|
|
Date |
2022
|
|
Type |
Teaching Resource
NonPeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
ukraine |
|
Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/34134/1/%D0%9A%D0%A0%20%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%B7%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F.pdf
Павлова, С. І. (2022) Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з Організації ресторанного господарства / Організації готельного господарства здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Teaching Resource] |
|