Record Details

Маркетинг інноваційних товарів:методичні рекомендації до практичних занять з освітньої компоненти «Маркетинг інноваційних товарів» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 075 Маркетинг

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/33286/
 
Title Маркетинг інноваційних товарів:методичні рекомендації до практичних занять з освітньої компоненти «Маркетинг інноваційних товарів» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 075 Маркетинг
 
Creator Павловська, Л. Д.
Ковпака, А. А.
 
Subject H Social Sciences (General)
 
Description Методичні рекомендації до практичних занять з освітньої компоненти «Маркетинг інноваційних товарів» укладено відповідно до освітньо-професійної програми Маркетинг для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 Маркетинг. У роботі представлено теми, визначені навчальною програмою підготовки здобувачів вищої освіти, які відповідають спеціальним компетентностям та програмним результатам навчання.
Методичні рекомендації складаються з таких структурних компонентів: вступ, навчально-тематичний план, методичні рекомендації до проведення практичних занять, матеріали до практичних занять, контрольні запитання, вимоги до екзамену, критерії оцінювання, список рекомендованої літератури.
 
Publisher ЖДУ ім.Івана Франка
 
Date 2021
 
Type Other
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/33286/1/%D0%9C%D0%86%D0%A2.pdf
Павловська, Л. Д. and Ковпака, А. А. (2021) Маркетинг інноваційних товарів:методичні рекомендації до практичних занять з освітньої компоненти «Маркетинг інноваційних товарів» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 075 Маркетинг. ЖДУ ім.Івана Франка.