Record Details

Сталий розвиток сільських територій

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/31562/
 
Title Сталий розвиток сільських територій
 
Creator Харчишина, О. В.
Левківська, Л. М.
Власенко, О. М.
Довженко, В.
Кравець, І.
Захаріна, О.
 
Subject HB Economic Theory
 
Description Монографія присвячена проблемам реалізації політики сталого розвитку на сільських територіях. Розглянуто і досліджено окремі аспекти формування виробничого, природного, людського, фінансового, інвестиційного капіталу в умовах глобалізаційних викликів. Розкрито позитивні риси новітніх підходів до створення сприятливих умов сільського розвитку як наслідків реформ та процесів децентралізації. Набули поглибленого змісту питання соціально-економічних, екологічних, інноваційних змін на сільських територіях, які відбуваються на мікро- та макрорівні. Ключове місце відведено ролі і функціям об’єднаних територіальних громад як носіям прогресивних змін на сільських територіях. Світовий досвід розкриває можливості і приклади окремих країн світу щодо удосконалення політики сільського розвитку на засадах сталості.
Монографія має теоретично-прикладний та методичний характер, логічно структурована за тематикою досліджень. Матеріали монографії, представлені колективом вітчизняних та зарубіжних авторів, можуть бути корисними для представників органів влади, членів ОТГ, підприємців, науковців, викладачів, аспірантів та студентів, діяльність яких пов’язана з участю у процесах реформування місцевого самоврядування і науковими дослідженнями за представленою тематикою.
 
Publisher «Центр учбової літератури»
 
Date 2019
 
Type Monograph
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
other
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/31562/1/Sustainable%20development%20of%20rural%20areas%2019.01%20%281%29.pdf
Харчишина, О. В. and Левківська, Л. М. and Власенко, О. М. and Довженко, В. and Кравець, І. and Захаріна, О. (2019) Сталий розвиток сільських територій. Other. «Центр учбової літератури».