Record Details

Органічне виробництво як напрям забезпечення продовольчої безпеки України

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/31229/
 
Title Органічне виробництво як напрям забезпечення продовольчої безпеки України
 
Creator Горобець, О. В.
Горобець, С. М.
 
Subject S Agriculture (General)
 
Description Ситуація зі споживанням окремих життєво важливих продуктів харчування (м’яса, молока, риби, фруктів і ягід) в Україні незадовільна. Враховуючи, що важливе значення має не лише кількість, а й якість і безпечність продовольчих продуктів, необхідно прискорити перехід сільськогосподарських виробників на виробництво органічної продукції.
 
Date 2020
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/31229/1/%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%86%D1%8C%20%D0%9E.%D0%92.%20%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%86%D1%8C%20%D0%A1.%D0%9C.%20%D0%9E%D0%A0%D0%93%D0%90%D0%9D%D0%86%D0%A7%D0%9D%D0%95%20%D0%92%D0%98%D0%A0%D0%9E%D0%91%D0%9D%D0%98%D0%A6%D0%A2%D0%92%D0%9E.pdf
Горобець, О. В. and Горобець, С. М. (2020) Органічне виробництво як напрям забезпечення продовольчої безпеки України. Органічне виробництво і продовольча безпека.