Record Details

Особливості організації режиму харчування дітей у дошкільному закладі

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/27389/
 
Title Особливості організації режиму харчування дітей у дошкільному закладі
 
Creator Сорочинська, О. А.
Бортняк, І. В.
Петрук, Н. В.
 
Subject LB Theory and practice of education
LB1501 Primary Education
 
Description Раціональне харчування дітей дошкільного віку є найважливішою проблемою сьогодення, яка забезпечує ріст, розумовий і фізичний розвиток організму та формує здоров’я і добробут нації в цілому. Сучасний раціон харчування дітей дошкільного віку не відповідає рекомендаціям та нормам Міністерства охорони здоров’я України, тому що не включає значну кількість енергії та в недостатній кількості залізо, йод, кальцій, вітаміни А, В, D, Е. Отже дотримання на сучасному рівні режиму харчування для дітей дошкільного віку є досить актуальним завданням та вимагає наукового обґрунтування й глибоких досліджень.
 
Publisher Prezemyśl
 
Date 2018
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/27389/1/%D0%91%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BD%D1%8F%D0%BA%2C%20%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BA%20%D0%A1%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0%20%D0%9E.pdf
Сорочинська, О. А. and Бортняк, І. В. and Петрук, Н. В. (2018) Особливості організації режиму харчування дітей у дошкільному закладі. Materialy XIV Miedzynarodowej naukowi-praktycznej konferencji, «Aktualne problem nowoczesnych nauk – 2018”, 5. pp. 77-81.