Record Details

Формування професійної готовності майбутніх учителів початкових класів до роботи з розвитку мовлення школярів на уроках читання (з використанням творів образотворчого мистецтва)

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/27387/
 
Title Формування професійної готовності майбутніх учителів початкових класів до роботи з розвитку мовлення школярів на уроках читання (з використанням творів образотворчого мистецтва)
 
Creator Гордієнко, О. А.
 
Subject LB Theory and practice of education
LB2300 Higher Education
 
Description У статті розглянуто актуальні проблеми формування професійної готовності студентів – майбутніх учителів початкової школи до роботи з розвитку мовлення на уроках читання, зокрема з використанням творів образотворчого мистецтва. Розкрито актуальність висвітлення розвивальних можливостей засобів мистецтва на уроках читання, проаналізовано місце зазначених питань у сучасних дослідженнях. З метою надання методичної допомоги студентам проілюстровано, де і як можна використати твори образотворчого мистецтва на уроках читання. Також зроблено висновки та окреслено перспективи подальшого дослідження в означеній галузі.
 
Publisher Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
 
Date 2014
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/27387/1/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%82%D1%8F%201.pdf
Гордієнко, О. А. (2014) Формування професійної готовності майбутніх учителів початкових класів до роботи з розвитку мовлення школярів на уроках читання (з використанням творів образотворчого мистецтва). Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (6). pp. 133-137.