Record Details

Проблеми і перспективи формування лінгвокультурної особистості засобами рідного слова: збірник наукових праць (до 35-річчя кафедри лінгвометодики та культури фахової мови)

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/25581/
 
Title Проблеми і перспективи формування лінгвокультурної особистості засобами рідного слова: збірник наукових праць (до 35-річчя кафедри лінгвометодики та культури фахової мови)
 
Subject LB Theory and practice of education
P Philology. Linguistics
 
Description У збірнику вміщено статті, присвячені проблемам методики навчання української мови та літератури в системі вищої, професійно-технічної та шкільної освіти; різним аспектам підготовки майбутніх фахівців до професійного спілкування, а також питанням формування культури сценічного мовлення у студентів ВНЗ та школярів.
Статті відомих на Житомирщині та за її межами науковців, викладачів, учителів-словесників та студентів, які проводять наукові дослідження у філологічній та лінгвометодичній площинах, спрямовані на розвиток творчої україномовної особистості. Матеріали книги цікаві для освітян, студентської, учнівської молоді та всіх, хто не байдужий до рідного слова.
 
Publisher Житомир: Видавництво ЖДУ ім. І. Франка
 
Contributor Климова, К. Я.
 
Date 2017
 
Type Book
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/25581/1/%D0%97%D0%B1%D1%96%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA%20%202016.pdf
Климова, К. Я., ed. (2017) Проблеми і перспективи формування лінгвокультурної особистості засобами рідного слова: збірник наукових праць (до 35-річчя кафедри лінгвометодики та культури фахової мови). Житомир: Видавництво ЖДУ ім. І. Франка.