Record Details

Політологічні та правничі студії суспільно-політичних процесів ХX-початку XXI ст.: збірник наукових праць до ювілею доктора політичних наук, професора В.П. Горбатенка

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/25366/
 
Title Політологічні та правничі студії суспільно-політичних процесів ХX-початку XXI ст.: збірник наукових праць до ювілею доктора політичних наук, професора В.П. Горбатенка
 
Subject JA Political science (General)
 
Description Збірник наукових праць присвячено 60 річчю з дня народження і 30 річчю науково-педагогічної діяльності видатного українського політолога й правознавця, доктора політичних наук, професора Володимира Павловича Горбатенка.
До збірника увійшли статті його учнів і колег, присвячені проблемам міжнародних відносин, глобального розвитку та цивілізаційного устрою, технологічному виміру політики, правовим проблемам сучасної демократії, політичним інститутам та процесам, політичній культурі та свідомості, актуальним проблемам державотворення та безпекознавства.
 
Publisher ФОП Євенок О.О.
 
Contributor Рудницький, С. В.
 
Date 2017
 
Type Book
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/25366/1/%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_17_13.09.pdf
Рудницький, С. В., ed. (2017) Політологічні та правничі студії суспільно-політичних процесів ХX-початку XXI ст.: збірник наукових праць до ювілею доктора політичних наук, професора В.П. Горбатенка. ФОП Євенок О.О., Житомир-Київ.