Педагогічні умови організації навчально-творчої діяльності у процесі професійної підготовки майбутніх кухарів-кондитерів
Електронна бібліотека НАПН України
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://lib.iitta.gov.ua/706645/
|
|
Title |
Педагогічні умови організації навчально-творчої діяльності у процесі професійної підготовки майбутніх кухарів-кондитерів
Pedagogical conditions of the organization of educational and creative activities in the training of future pastry chefs |
|
Creator |
Мелько, Марина Володимирівна
|
|
Subject |
37.01/.09 Special auxiliary table for theory, principles, methods and organization of education
377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics |
|
Description |
У статті проаналізовано педагогічні умови згідно основних цілей навчального процесу. Виявлені педагогічні умови, що сприяють розвитку творчого потенціалу, а також зазначені компоненти розвитку творчого потенціалу. Виділені основні педагогічні умови, які є оптимальними для навчально-творчої діяльності учнів у процесі професійної підготовки майбутніх кухарів-кондитерів.
The article analyzes the pedagogical conditions according to the main goals of the educational process. Identified pedagogical conditions promoting development of creative potential and the components of development of creative potential. The basic pedagogical conditions that are optimal for teaching and creative activity of pupils in the process of training of future pastry chefs. |
|
Publisher |
ПП "Рута"
|
|
Date |
2016
|
|
Type |
Article
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
|
|
Identifier |
http://lib.iitta.gov.ua/706645/1/Melko%20stat..pdf
- Мелько, Марина Володимирівна (2016) Pedagogical conditions of the organization of educational and creative activities in the training of future pastry chefs Нові технології навчання, 89 (1). pp. 154-157. |
|