Record Details

Особливості професійної підготовки майбутніх кухарів кондитерів

Електронна бібліотека НАПН України

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/706632/
 
Title Особливості професійної підготовки майбутніх кухарів кондитерів
Features professional training of future pastry chefs
 
Creator Мелько, Марина Володимирівна
 
Subject 37.01/.09 Special auxiliary table for theory, principles, methods and organization of education
377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
 
Description У статті проаналізовані інноваційні підходи професійної підготовки конкурентоспроможних кваліфікованих робітників. Виявлені тенденції в професійному навчанні майбутніх робітників кулінарної галузі. Запропоновані професійно-орієнтовані форми організації навчання для творчої самореалізації учнів в процесі фахової підготовки. Виділені особливості професійної підготовки сучасного кухаря-кондитера.
Ключові слова: творчий потенціал, інноваційні технології, кухар-кондитер, професійна підготовка, професійно-технічний навчальний заклад.
The article analyzes the innovative approaches of the professional preparation of competitive skilled workers. It was identified tendencies in professional training of future workers of the culinary industry. Proposed vocational-oriented learning for creative self-realization of pupils in the process of professional training. It was selected features of professional training of modern cook-confectioner.
 
Publisher Видавницво ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника»
 
Date 2016
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/706632/1/Melko-st-osoblyvosti.pdf
- Мелько, Марина Володимирівна (2016) Features professional training of future pastry chefs Науковий журнал ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» Освітній простір України, 7. pp. 87-91. ISSN 2409-9244