Інноваційні форми творчого розвитку майбутніх фахівців кулінарного профілю у процесі професійної підготовки
Електронна бібліотека НАПН України
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://lib.iitta.gov.ua/706646/
|
|
Title |
Інноваційні форми творчого розвитку майбутніх фахівців кулінарного профілю у процесі професійної підготовки
Innovative forms of creative development of future specialists of culinary profile in the professional training. |
|
Creator |
Мелько, Марина Володимирівна
|
|
Subject |
37.01/.09 Special auxiliary table for theory, principles, methods and organization of education
377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics |
|
Description |
У статті проаналізовані організаційні форми навчання, які застосовуються під час професійної підготовки фахівців кулінарного профілю. Виокремлено особливості позанавчальних та позаурочних організаційних форм навчання майбутніх кухарів-кондитерів. Доведено доцільність використання інноваційних форм творчого розвитку майбутніх фахівців кулінарного профілю у процесі професійної підготовки.
This article analyzes the organizational form of studies, which are used in the professional training of culinary profile. Distinguished features out-of-school and outside educational organizational forms of training of future, cook-confectioner. Proved the expediency of use of innovative forms creative development of future professionals in the culinary profile during vocational training. |
|
Publisher |
Вид-во Євенюк О.О.
|
|
Date |
2017
|
|
Type |
Article
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
|
|
Identifier |
http://lib.iitta.gov.ua/706646/2/Melko.Stat..pdf
- Мелько, Марина Володимирівна (2017) Innovative forms of creative development of future specialists of culinary profile in the professional training. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка: науковий журнал. Педагогічні науки, 2 (88). pp. 181-185. ISSN 2076-6173 |
|