Event-management as a constituent of the marketing system in the restaurant business
Zhytomyr State University Library
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/24605/
|
|
Title |
Event-management as a constituent of the marketing system in the restaurant business
|
|
Creator |
Singayevska, A.
|
|
Subject |
LB2300 Higher Education
|
|
Publisher |
Житомир: Видавництво ФО-П Левковець Н.М
|
|
Date |
2017
|
|
Type |
Article
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
english |
|
Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/24605/1/27.pdf
Singayevska, A. (2017) Event-management as a constituent of the marketing system in the restaurant business. Перспективи розвитку професійно спрямованої іншомовної освіти в мультикультурному просторі: збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної студентської конференції для студентів немовних спеціальностей: Житомир, 12 квітня 2017 р.. |
|