Record Details

Формування системи рефлексивного управління в умовах складно-координованості

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/22848/
http://iris-psy.org.ua//publ/fruvsk2.pdf
 
Title Формування системи рефлексивного управління в умовах складно-координованості
 
Creator Найдьонов, М. І.
 
Subject BF Psychology
 
Description У брошурі подано стисле викладення теоретичних засад формування системи рефлексивного управління, яке розглядається в широкому діапазоні: від управління процесом саморозвитку (однієї людини) до смислової координації рефлексивних процесів, що охоплюють багатьох осіб. Основою для розгляду поняття рефлексивного управління виступає розуміння рефлексивного процесу, який в традиції психології рефлексії може бути зіставленим як з дискурсом окремої людини, так і з дискурсом корпоративної структури, спільноти.
Описано практичний інструментарій формування, процес і результати його викорис-тання на прикладі конкретного випадку виконання проекту із психологічного забезпечення злиття бізнес-організацій.
Матеріал викладається в традиції рефлексивної дії, що забезпечує широкий простір для пізнавальної активності читача, який прагне до внутрішньої роботи з проникнення в за-думи автора та його колег.
Брошура розрахована на психологів, методологів, фахівців у галузі розвитку, спеціа-лістів-практиків у сфері управління людськими ресурсами. Може бути корисною студентам з психологічних спеціальностей.
 
Publisher IRIS
 
Date 2008
 
Type Book
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/22848/1/fruvsk2.pdf
Найдьонов, М. І. (2008) Формування системи рефлексивного управління в умовах складно-координованості. IRIS, К..