Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості
Zhytomyr State University Library
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/13040/
|
|
Title |
Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості
|
|
Creator |
Вікарчук, О. І.
|
|
Subject |
H Social Sciences (General)
|
|
Description |
Значна увага приділяється визначенню пріоритетів та конкретизації важелів модернізації сфери соціально-трудових відносин, системи освіти та професійної підготовки, уточненню курсу демографічної, соціальної та економічної політики України.
|
|
Publisher |
ЖДТУ
|
|
Date |
2014
|
|
Type |
Book Section
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
ukraine |
|
Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/13040/1/%D0%92%D1%96%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%87%D1%83%D0%BA_%D0%9E.%D0%86_2014.pdf
Вікарчук, О. І. (2014) Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості. In: Людський капітал України: демографічні передумови та соціально-економічні чинники формування. ЖДТУ, Житомир ЖДТУ, pp. 289-307. ISBN 978-966-683-408-2 |
|