Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області
Zhytomyr State University Library
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/11931/
|
|
Title |
Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області |
|
Creator |
Кащук, К. М.
|
|
Subject |
H Social Sciences (General)
|
|
Description |
Низький рівень техніко-технологічного розвитку більшості сільськогосподарських товаровиробників створює об’єктивні передумови широкого впровадження як радикальних, так і поліпшуючих інновацій. Безумовно, що напрями і масштаби інновацій, які будуть використовуватись, в першу чергу, визначаються фінансовими можливостями господарюючих суб’єктів та строками окупності конкретних інноваційно-інвестиційних проектів. |
|
Publisher |
Полісся
|
|
Date |
2013
|
|
Type |
Article
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
ukraine |
|
Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/11931/1/22.pdf
Кащук, К. М. (2013) Перспективи провайдингу органічної продукції сільськогосподарських підприємств Житомирської області. Органічне виробництво і продовольча безпека : зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар. наук.-практ. конф.. pp. 208-210. |
|