Вплив сечовини на вміст β-каротину в організмі ставковика звичайного
Zhytomyr State University Library
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://eprints.zu.edu.ua/10994/
|
|
Title |
Вплив сечовини на вміст β-каротину в організмі ставковика звичайного
|
|
Creator |
Музика, Л. В.
Бовсуновська, М. О. Сергійчук, О. С. Киричук, Г. Є. |
|
Subject |
QL Zoology
|
|
Description |
Сечовина є одним із важливих продуктів життєдіяльності водних організмів і присутня в природних водах, оскільки надходить у водні об'єкти з господарсько-побутовими стічними, колекторними водами, а також з поверхневим стоком в районах використання її як нітратного добрива. Карбамід також може накопичуватися в природних водах у результаті природних біохімічних процесів як продукт обміну речовин водних організмів, продукуватися рослинами, грибами, бактеріями як продукт зв'язування аміаку, що утворюється в процесі дисиміляції білків.
|
|
Publisher |
ЖДУ ім. І.Франка
|
|
Date |
2014-03
|
|
Type |
Article
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
ukraine |
|
Identifier |
http://eprints.zu.edu.ua/10994/1/%D0%9B._%D0%92._%D0%9C%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%B0__%D0%9C.%D0%9E.%D0%91%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%83%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA_%D0%9E.%D0%A1.C%D0%B5%D1%80%D0%B3%D1%96%D0%B9%D1%87%D1%83%D0%BA__%D0%93.%D0%84.%D0%9A%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%87%D1%83%D0%BA.pdf
Музика, Л. В. and Бовсуновська, М. О. and Сергійчук, О. С. and Киричук, Г. Є. (2014) Вплив сечовини на вміст β-каротину в організмі ставковика звичайного. «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. pp. 243-245. |
|