Record Details

Свідчення очевидців Голокосту на Житомирщині як історичне джерело(за матеріалами архіву управління Служби безпеки України в Житомирській області)

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/10345/
 
Title Свідчення очевидців Голокосту на Житомирщині як історичне джерело(за матеріалами архіву управління Служби безпеки України в Житомирській області)
 
Creator Рудницька, Н. В.
 
Subject DJK Eastern Europe
 
Description У статті досліджуються проблеми Голокосту на Житомирщині, які були зафіксовані в документах кримінальних справ службовців поліції періоду гітлерівського окупаційного режиму в роки Другої світової війни, які знаходяться в архіві Управління СБУ в Житомирській області. На основі
протоколів свідчень очевидців з криміна.іьних справ під час розслідування фактів розстрілів і катувань єврейського населення розкриваються окремі технології окупаційного режиму.
 
Publisher Дніпропетровськ: Інститут "Ткума".
 
Date 2013
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/10345/1/%D0%A1%D0%B2%D1%96%D0%B4%D1%87%D0%B5%D0%BD.%D0%BE%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B4.%D0%93%D0%BE%D0%BB.pdf
Рудницька, Н. В. (2013) Свідчення очевидців Голокосту на Житомирщині як історичне джерело(за матеріалами архіву управління Служби безпеки України в Житомирській області). Світові війни ХХ століття та історична пам’ять: збірник наукових праць за матеріалами міжнародної науково-практичної конференції. pp. 233-238.