Record Details

Засоби формування та розвитку інформаційно-освітнього простору в класичному університеті (з досвіду роботи Експериментально-тематичного центру навчальної та науково-дослідницької діяльності при ЖДУ ім. І. Франка)

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/9935/
 
Title Засоби формування та розвитку інформаційно-освітнього простору в класичному університеті
(з досвіду роботи Експериментально-тематичного центру навчальної та науково-дослідницької діяльності при ЖДУ ім. І. Франка)
 
Creator Климова, К. Я.
 
Subject P Philology. Linguistics
 
Description Інформаційні технології, активно втрутившись у різні сфери суспільного життя, у тому числі в освітню, є органічнічним середовищем для суб’єктів навчання. Прикладом цього є результативна навчальна та наукова співпраця студентів і викладачів нашого університету.
 
Publisher ЖДУ ім. І.Франка
 
Date 2013-03-29
 
Type Article
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/9935/1/%D0%9A%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%9A.pdf
Климова, К. Я. (2013) Засоби формування та розвитку інформаційно-освітнього простору в класичному університеті (з досвіду роботи Експериментально-тематичного центру навчальної та науково-дослідницької діяльності при ЖДУ ім. І. Франка). Проблеми філології в педагогічному дискурсі: збірник наукових праць (за матеріалами семінарів, проведених Експериментально-тематичним центром навчальної та науково-дослідницької діяльності ЖДУ ім. І. Франка в 2012-2013 н.р.) / За ред. К. Я. Климової. pp. 5-8.