Record Details

Корпоративний кодекс як інструмент формування організаційної культури підприємств харчової промисловості

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/8436/
 
Title Корпоративний кодекс як інструмент формування організаційної культури підприємств харчової промисловості
 
Creator Харчишина, О. В.
 
Subject HD28 Management. Industrial Management
 
Description Важливим інструментом якісної зміни етики ділового спілкування
та формування організаційної культури вважається створення
корпоративного кодексу. Процес створення корпоративних кодексів набув
широкого поширення в західних країнах з 80-хх рр. минулого століття. Проте
в Україні рівень активності підприємств щодо регламентації ціннісних,
морально-етичних складових ведення бізнесу є надзвичайно низьким,
особливо в галузі харчової промисловості.
 
Date 2011
 
Type Conference or Workshop Item
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/8436/1/%D0%A2%D0%B5%D0%B7%D0%B8%20%D0%9A%D0%B8%D1%97%D0%B2%20%D0%9D%D0%90%D0%A3%202011.pdf
Харчишина, О. В. (2011) Корпоративний кодекс як інструмент формування організаційної культури підприємств харчової промисловості. In: Національні економічні стратегії розвитку в глобальному середовищі: міжнар. наук.-практ. конф., 27 квіт. 2011 р., Київ.