Record Details

Науково-дослідна робота майбутніх педагогів з проблем культури української мови та методики її викладання в закладах освіти

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/4112/
 
Title Науково-дослідна робота майбутніх педагогів з проблем культури української мови та методики її викладання в закладах освіти
 
Subject Ukrainian
P Philology. Linguistics
 
Description У збірнику вміщено матеріали, присвячені важливим проблемам фахової мовно-мовленнєвої підготовки сучасних учителів-словесників: вдосконаленню правописної компетенції, формуванню етикетного мовлення, психолінгвістичним засадам диференційованого навчання тощо. Статті викладачів-лінгводидактів і студентів, що проводять наукові дослідження у культуромовній площині, свідчать про ґрунтовність навчальної, наукової та професійно-педагогічної підготовки, про співпрацю науковців ВНЗ і майбутніх фахівців сфери освіти.
Книга призначена для викладачів української мови, вчителів, студентів педагогічних спеціальностей ВНЗ і всіх тих, хто цікавиться проблемами культури мови і методики її викладання.
 
Publisher Видавництво ЖДУ ім. І. Франка
 
Contributor Шевчук, Т. О.
Охріменко, Н. Д.
Левківська, О. А.
Підгурська, В. Ю.
Чупріна, О. В.
Климова, К. Я.
 
Date 2010
 
Type Book
PeerReviewed
 
Format pdf
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/4112/1/%D0%97%D0%B1%D1%96%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA.pdf
Шевчук, Т. О. and Охріменко, Н. Д. and Левківська, О. А. and Підгурська, В. Ю. and Чупріна, О. В. and Климова, К. Я., eds. (2010) Науково-дослідна робота майбутніх педагогів з проблем культури української мови та методики її викладання в закладах освіти. (Матеріали ІІ студентсько-викладацького науково-методичного семінару, 30 березня 2010 р.) . Видавництво ЖДУ ім. І. Франка, Житомир.