Record Details

Використання засобів нових інформаційних технологій на заняттях з теми "Періодичний закон і періодична система хімічних елементів Д.І. Менделєєва. Будова атома"

Zhytomyr State University Library

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://eprints.zu.edu.ua/3000/
 
Title Використання засобів нових інформаційних технологій на заняттях з теми "Періодичний закон і періодична система хімічних елементів Д.І. Менделєєва. Будова атома"
 
Creator Каяліна, С. В.
 
Subject QD Chemistry
 
Description Виявлено можливості використання програмно-педагогічного засобу з теми "Періодичний закон і періодична система хімічних елементів Д. І. Менделєєва. Будова атома" на уроках хімії загальноосвітньої школи. Розкрито методику його застосування на різних етапах навчально-виховного процесу, а саме: засвоєння нових знань і вмінь, їх поглиблення і конкретизації; повторення та закріплення навчального матеріалу; перевірки знань; у самостійній роботі учнів на уроках хімії та в позаурочний час.
 
Date 2009
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
ukraine
 
Identifier http://eprints.zu.edu.ua/3000/1/7_44.pdf
Каяліна, С. В. (2009) Використання засобів нових інформаційних технологій на заняттях з теми "Періодичний закон і періодична система хімічних елементів Д.І. Менделєєва. Будова атома". ВІСНИК Житомирського державного університету імені Івана Франка (44). pp. 30-35.