Формування підприємницької компетентності фахівців ресторанного господарства
Електронна бібліотека НАПН України
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
https://lib.iitta.gov.ua/id/eprint/9540/
10.5072/lib.iitta.gov.ua/9540 |
|
Title |
Формування підприємницької компетентності фахівців ресторанного господарства
Forming of enterprise competence of specialists of restaurant economy |
|
Creator |
Ткаченко, М.В.
|
|
Subject |
37.01 Fundamentals of education. Theory. Policy etc.
37.01/.09 Special auxiliary table for theory, principles, methods and organization of education 377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics |
|
Description |
У методичних рекомендаціях висвітлено особливості формування підприємницької компетентності майбутніх фахівців ресторанного господарства: з'ясовано сутність поняття «підприємницька компетентність»; обґрунтовано модель формування підприємницької компетентності. Розкрито методи формування підприємницької компетентності в процесі навчання та у позаурочний час.
В методических рекомендациях освещена особенности формирования предпринимательской компетентности будущих специалистов ресторанного хозяйства: выяснена сущность понятия «предпринимательская компетентность»; обоснована модель формирования предпринимательской компетентности. Раскрыты методы формирования предпринимательской компетентности в процессе обучения и во внеурочное время. In methodical recommendations it is covered features of formation of enterprise competence of future specialists of restaurant economy: the essence of the concept "enterprise competence" is found out; the model of formation of enterprise competence is proved. Methods of formation of enterprise competence of process of training and after hours are opened. |
|
Publisher |
ТОВ «Зовнішрекламсервіс»
|
|
Date |
2015
|
|
Type |
Book
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Language |
uk
|
|
Identifier |
https://lib.iitta.gov.ua/id/eprint/9540/1/%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B5%20%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B5%20%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8%20%D0%A2%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.pdf
Ткаченко, М.В. (2015) Forming of enterprise competence of specialists of restaurant economy . ТОВ «Зовнішрекламсервіс», м. Одеса, Україна. 10.5072/lib.iitta.gov.ua/9540 |
|