Record Details

Національна рамка кваліфікацій в системі професійної освіти і навчання

Електронна бібліотека НАПН України

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/4401/
 
Title Національна рамка кваліфікацій в системі професійної освіти і навчання
 
Creator Радкевич, В.О.
 
Subject 377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
 
Description За сучасних умов, коли постійно зростає міжнародна конкуренція, посилюються міграційні процеси набуває значущості розроблення кожною країною світу, у тому числі й Україною, Національної рамки кваліфікацій (НРК) – інструмента, що визначатиме та узгоджуватиме рівні кваліфікацій персоналу, а також використовуватиметься для здійснення реформ у світі праці й в освіті, спрямованих на забезпечення якості професійної підготовки трудових ресурсів. Ураховуючи актуальність і важливість цього завдання наукові співробітники лабораторії змісту професійної освіти і навчання Інституту професійно-технічної освіти НАПН України, спрямовували свої дослідження на обґрунтування концептуальних засад створення Національної рамки кваліфікацій, а також її важливого компонента – професійних стандартів, заснованих на компетентнісній основі.
 
Publisher Державне іформаційно-видавниче підприємство "Педагогічна преса"
 
Date 2010
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/4401/1/%D0%9D%D0%A0%D0%9A.pdf
- Радкевич, В.О. (2010) Національна рамка кваліфікацій в системі професійної освіти і навчання професійно-технічна освіта, 2 (2). pp. 9-11.