Record Details

Використання програмно-педагогічного засобу «Українська література. 5клас» у процесі вивчення української літератури в основній школі на засадах компетентнісного підходу

Електронна бібліотека НАПН України

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/3988/
 
Title Використання програмно-педагогічного засобу «Українська література. 5клас» у процесі вивчення української літератури в основній школі на засадах компетентнісного підходу
 
Creator Бійчук, Галина Леонідівна
 
Subject 004.5 Human-computer interaction. Man-machine interface. User interface. User environment
37.01/.09 Special auxiliary table for theory, principles, methods and organization of education
80 General questions relating to both linguistics and literature. Philology
 
Description Розглядається можливість упровадження ІКТ і програмно-педагогічного мультимедійного засобу з української літератури в основній школі з використання мультимедійних сценаріїв уроків у 5 класі на основі компетентнісного підходу. Акцентується увага на тому, що інформаційно-комп’ютерні технології підвищують активність учнів, їхню мотивацію і навчальну діяльність на уроці і позаурочний час.
The article deals with the problems of implementation of multimedia scenarios of lessons m teaching Ukrainian literature in the 11th classes of the secondary school, et is proved that these scenarios raise the activity of pupils and their motivation to the study of literature at school.
 
Publisher Педагогічна думка
 
Date 2012
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/3988/1/2_06.pdf
- Бійчук, Галина Леонідівна (2012) Використання програмно-педагогічного засобу «Українська література. 5клас» у процесі вивчення української літератури в основній школі на засадах компетентнісного підходу Проблеми сучасного підручника (12). pp. 300-307.