Формування ключових компетенцій фахівців ресторанного сервісу: орієнтація на європейські вимоги
Електронна бібліотека НАПН України
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://lib.iitta.gov.ua/2650/
|
|
Title |
Формування ключових компетенцій фахівців ресторанного сервісу: орієнтація на європейські вимоги
Формирование ключевых компетенций специалистов ресторанного сервиса: ориентация на европейские требования Forming the core competencies specialists restaurant service orientation to European requirements |
|
Creator |
Кіндзерська, С.Г.
|
|
Subject |
377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
|
|
Description |
У статті обґрунтовано актуальність формування ключових компетенцій фахівців ресторанного сервісу у закладах професійно-технічної освіти у контексті європейських орієнтирів та викликів ринку праці
В статье обоснована актуальность формирования ключевых компетенций специалистов ресторанного сервиса в заведениях профессионально-технического образования в контексте европейских ориентиров и вызовов рынка труда In the article the relevance of the formation of the key competencies of restaurant service specialists in vocational education in the context of European goals and challenges of the labor market |
|
Publisher |
Педагогічна преса
|
|
Date |
2011
|
|
Type |
Article
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Language |
uk
|
|
Identifier |
http://lib.iitta.gov.ua/2650/1/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%82%D1%8F_8.pdf
- Кіндзерська, С.Г. (2011) Forming the core competencies specialists restaurant service orientation to European requirements Vocational education, 1. pp. 16-19. |
|