Організаційно-методичні засади формування ключових компетенцій фахівців ресторанного сервісу у вищих професійних училищах
Електронна бібліотека НАПН України
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://lib.iitta.gov.ua/2649/
|
|
Title |
Організаційно-методичні засади формування ключових компетенцій фахівців ресторанного сервісу у вищих професійних училищах
Организационно-методические основы формирования ключевых компетенций специалистов ресторанного сервиса в высших профессиональных училищах Organizational and methodological basis for the formation key competencies specialists restaurant service in higher vocational schools |
|
Creator |
Кіндзерська, С.Г.
|
|
Subject |
377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
|
|
Description |
У статті проаналізовано сутність і класифікація поняття «ключові компетенції» в системі професійно-технічної освіти, наведено перелік ключових компетентностей для професійної підготовки фахівців ресторанного сервісу, обґрунтовано роль ключових компетентностей в оновленні змісту підготовки фахівців ресторанного сервісу
В статье проанализированы сущность и классификация понятия «ключевые компетенции» в системе профессионально-технического образования, приведен перечень ключевых компетентностей для профессиональной подготовки специалистов ресторанного сервиса, обоснована роль ключевых компетентностей в обновлении содержания подготовки специалистов ресторанного сервиса The article analyzes essence and classification of understanding the concept of «key competence» in the vocational education, a list of key competencies for the professional training of specialists for restaurant service, proves the role of key competencies to update the content professional training of specialists for restaurant service. |
|
Publisher |
Інститут вищої освіти НАПН України
Институт высшего образования НАПН Украины Institute for Higher Education NAPS of Ukraine |
|
Date |
2010
|
|
Type |
Article
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Language |
uk
|
|
Identifier |
http://lib.iitta.gov.ua/2649/1/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%82%D1%8F_7.pdf
- Кіндзерська, С.Г. (2010) Organizational and methodological basis for the formation key competencies specialists restaurant service in higher vocational schools Thematic publication "Higher Education in Ukraine's integration into the European educational space", 5 (5). pp. 430-436. |
|