Авторська методика щодо формування ключових компетентностей фахівців ресторанного сервісу
Електронна бібліотека НАПН України
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://lib.iitta.gov.ua/2646/
|
|
Title |
Авторська методика щодо формування ключових компетентностей фахівців ресторанного сервісу
Авторская методика формирования ключевых компетентности специалистов ресторанного сервиса Authoring methodology on the formation of key competencies of restaurant service specialists |
|
Creator |
Кравець, С.Г.
|
|
Subject |
377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
|
|
Description |
У статті теоретично обґрунтовано авторську методику щодо формування ключових компетентностей фахівців ресторанного сервісу та експериментально підтверджено результативність її впровадження у професійно-технічних навчальних закладах.
В статье теоретически обоснована авторская методика по формированию ключевых компетентностей специалистов ресторанного сервиса и экспериментально подтверждено результативность ее внедрения в профессионально-технических учебных заведениях. In this article is theoretically grounded author's method for the formation of key competencies of specialists of restaurant service and experimentally verified the effectiveness of its implementation in vocational schools. |
|
Publisher |
Видавництво НПУ ім М. П.Драгоманова
|
|
Date |
2013
|
|
Type |
Article
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Language |
uk
|
|
Identifier |
http://lib.iitta.gov.ua/2646/1/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%82%D1%8F_4.pdf
- Кравець, С.Г. (2013) Authoring methodology on the formation of key competencies of restaurant service specialists Scientific Journal, 39 (39). pp. 114-119. |
|