Record Details

Формування ключових компетенцій фахівців сфери послуг – вимога сучасної ресторанної індустрії

Електронна бібліотека НАПН України

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/2582/
 
Title Формування ключових компетенцій фахівців сфери послуг – вимога сучасної ресторанної індустрії
Формирование ключевых компетенций специалистов сферы услуг – требование современной ресторанной индустрии
Formation of core competentions for specialists in services – requirements in industry of modern restaurant.
 
Creator Кіндзерська, С.Г.
 
Subject 377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
 
Description Теоретична основа для обґрунтування і введення у науковий обіг поняття «ключові компетенції в сфері ресторанного бізнесу» розглядаються як комплекс сформованих у навчально-виробничому процесі психологічних, соціальних і комунікативних характеристик учня ПТНЗ, що визначають поведінкові дії особистості у професійній діяльності.
Теоретическая основа для обоснования и введения в научный оборот понятия «ключевые компетенции в сфере ресторанного бизнеса» рассматриваются как комплекс сложившихся в учебно-производственном процессе психологических, социальных и коммуникативных характеристик ученика ПТУ, определяющих поведенческие действия личности в профессиональной деятельности.
Theoretical basis for study and writing scientific research of the concept of "core competentions in the restaurant business" is considered as a complex formed in educational and manufacturing process of psychological, social and communicative characteristics of vocational schools students that determines the behavior of individuals in their professional activities.
 
Publisher Миколаївський національний університет ім. В. О. Сухомлинського
Николаевский национальный университет им. В. А. Сухомлинского
Nicholas National University of V. O. Sukhomlinskiy
 
Date 2011-09-09
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/2582/1/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%82%D1%8F.pdf
- Кіндзерська, С.Г. (2011) Formation of core competentions for specialists in services – requirements in industry of modern restaurant. Materials of the V Intern. sciences. conf. [Volume II: Problems and experience improving vocational education in modern conditions], 5 (5). pp. 63-69.