Формування ключових компетенцій фахівців сфери послуг – вимога сучасної ресторанної індустрії
Електронна бібліотека НАПН України
View Archive InfoField | Value | |
Relation |
http://lib.iitta.gov.ua/2582/
|
|
Title |
Формування ключових компетенцій фахівців сфери послуг – вимога сучасної ресторанної індустрії
Формирование ключевых компетенций специалистов сферы услуг – требование современной ресторанной индустрии Formation of core competentions for specialists in services – requirements in industry of modern restaurant. |
|
Creator |
Кіндзерська, С.Г.
|
|
Subject |
377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
|
|
Description |
Теоретична основа для обґрунтування і введення у науковий обіг поняття «ключові компетенції в сфері ресторанного бізнесу» розглядаються як комплекс сформованих у навчально-виробничому процесі психологічних, соціальних і комунікативних характеристик учня ПТНЗ, що визначають поведінкові дії особистості у професійній діяльності.
Теоретическая основа для обоснования и введения в научный оборот понятия «ключевые компетенции в сфере ресторанного бизнеса» рассматриваются как комплекс сложившихся в учебно-производственном процессе психологических, социальных и коммуникативных характеристик ученика ПТУ, определяющих поведенческие действия личности в профессиональной деятельности. Theoretical basis for study and writing scientific research of the concept of "core competentions in the restaurant business" is considered as a complex formed in educational and manufacturing process of psychological, social and communicative characteristics of vocational schools students that determines the behavior of individuals in their professional activities. |
|
Publisher |
Миколаївський національний університет ім. В. О. Сухомлинського
Николаевский национальный университет им. В. А. Сухомлинского Nicholas National University of V. O. Sukhomlinskiy |
|
Date |
2011-09-09
|
|
Type |
Article
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Language |
uk
|
|
Identifier |
http://lib.iitta.gov.ua/2582/1/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%82%D1%8F.pdf
- Кіндзерська, С.Г. (2011) Formation of core competentions for specialists in services – requirements in industry of modern restaurant. Materials of the V Intern. sciences. conf. [Volume II: Problems and experience improving vocational education in modern conditions], 5 (5). pp. 63-69. |
|