Record Details

Створення електронного підручника для ПТНЗ

Електронна бібліотека НАПН України

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/1829/
http://ipto.kiev.ua
 
Title Створення електронного підручника для ПТНЗ
Cоздание электронного учебника для ПТУЗ
 
Creator Ростока, Марина Львівна
 
Subject 37.02 General questions of didactics and method
377 Specialized instruction. Vocational, technical, professional training. Vocational colleges, institutes. Polytechnics
378 Higher education. Universities. Academic study
 
Description Останнім часом спостерігається суттєве збільшення обсягів та складності навчального матеріалу, що вивчається в професійно-технічних навчальних закладах. На сьогодні збільшились обсяги електронної продукції навчального призначення, що з одного боку має свій позитивний вплив на вдосконалення змісту професійної підготовки, а з іншого - більшість з них не відповідають дидактичним нормам, які вимагають від авторів дотримання певних вимог психолого-педагогічного контексту організації навчального матеріалу в електронних базах даних. З метою поліпшення якості та усунення недоліків, які допускають автори при створенні електронних засобів навчання доцільно створити такий підручник, який би відповідав вимогам до підручників нового покоління, був простий та доступний, і, водночас, був би корисним учням в оволодінні професійними знаннями, уміннями та навичками. Це дозволяє суттєво підвищити якість і ефективність навчально-виробничого процесу в професійно-технічному навчальному закладі.
 
Publisher ІПТО НАПН України, лабораторія підручникотворення для системи ПТО
 
Date 2011-04-18
 
Type Book Section
PeerReviewed
 
Format application/msword
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/1829/1/%D0%A2%D0%B5%D0%B7%D0%B8_1_2011.doc
- Ростока, Марина Львівна (2011) Cоздание электронного учебника для ПТУЗ In: Науково-методичне забезпечення професійної освіти і навчання ІПТО НАПН України, лабораторія підручникотворення для системи ПТО, м.Київ, Україна, pp. 262-264.