Record Details

Психофізіологічне забезпечення готовності студентів до педагогічної діяльності: Монографія

Електронна бібліотека НАПН України

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/1607/
 
Title Психофізіологічне забезпечення готовності студентів до педагогічної діяльності: Монографія
 
Creator Кокун, Олег Матвійович
Корніяка, Ольга Миколаївна
Малхазов, Олександр Ромуальдович
Клименко, Віктор Васильович
 
Subject 1 Philosophy. Psychology
378 Higher education. Universities. Academic study
 
Description У монографії викладені теоретико-методологічні і практичні основи психофізіологічного забезпечення готовності студентів до педагогічної діяльності. Перший розділ монографії присвячений розгляду теоретико-методологічних засад подібного забезпечення. У другому розділі наведені, визначені у ході проведених колективом авторів монографії емпіричних досліджень, особливості психофізіологічної готовності студентів до педагогічної діяльності в сучасних умовах. І у третьому – викладаються методичні рекомендації щодо практичного здійснення оптимізації психофізіологічної готовності студентів до педагогічної діяльності. Зокрема, розроблені та апробовані авторами підходи, методи, заходи, які можуть застосовуватись із цією метою.
Монографія може становити інтерес для науковців у галузі психофізіології, психології праці, педагогічної психології, практичних психологів, керівників освітніх організацій, аспірантів, викладачів.
 
Publisher Педагогічна думка
 
Date 2008
 
Type Monograph
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/1607/1/%D0%9A%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BD_%282008%29_%D0%9F%D0%A4.pdf
- Кокун, Олег Матвійович, Корніяка, Ольга Миколаївна, Малхазов, Олександр Ромуальдович and Клименко, Віктор Васильович (2008) Психофізіологічне забезпечення готовності студентів до педагогічної діяльності: Монографія Project Report. Педагогічна думка, м.Київ, Україна.