Record Details

Оптимізація адаптаційних можливостей людини: психофізіологічний аспект забезпечення діяльності

Електронна бібліотека НАПН України

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Relation http://lib.iitta.gov.ua/1513/
ISBN 966-8063-40-4
 
Title Оптимізація адаптаційних можливостей людини: психофізіологічний аспект забезпечення діяльності
 
Creator Кокун, Олег Матвійович
 
Subject 1 Philosophy. Psychology
 
Description У монографії викладені теоретико-методологічні та практичні основи одного з найперспективніших напрямів психофізіологічного забезпечен-ня діяльності, який засновується на оптимізації адаптаційних можливостей людини. Наводиться універсальний алгоритм оптимізації адаптаційних можливостей, обґрунтовується його методичне забезпечення, викладаються результати досліджень щодо практичної апробації розробленого алгоритму на прикладі навчальної діяльності учнів і студентів та професійної діяльності вчителів.
Монографія може становити інтерес для науковців у галузі психофізіо-логії, психології праці, ергономіки, педагогічної психології, практичних психологів, керівників, аспірантів, викладачів, які читають курси із пси-хофізіології, психології праці, психодіагностики, експериментальної, вікової та диференціальної психології.
 
Publisher Міленіум
 
Date 2004
 
Type Monograph
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://lib.iitta.gov.ua/1513/1/%D0%9A%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BD_%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D1%80_04.pdf
- Кокун, Олег Матвійович (2004) Оптимізація адаптаційних можливостей людини: психофізіологічний аспект забезпечення діяльності Project Report. Міленіум, м.Київ, Україна.